Pelaaja pop50 julkaisi viestin 21/02 09:55 MadWin foorumilla: MadWin ehdotus yhtäläisistä mahdollisuuksista . Vastaa häntä MadWin ja vaihda muiden pelaajien kanssa

Tutustu Catch A Prize Jackpot
Loot Game Catch A Prize Jackpot
ansaita ja Yaber Robust Battery Booster
löytää
Tutustu Catch A Prize Jackpot
Loot Game Catch A Prize Jackpot
ansaita ja Yaber Robust Battery Booster
löytää
Drago Scratch lippu
Jäljellä olevien lippujen määrä:3185 / 3500
ansaita 1 000,00 EUR
löytää
Löydä Brikz Attack
Brikz-hyökkäys
Brikz, Goowizin vannotut viholliset, ovat palannut tähän pelihalliin, jossa sinun täytyy olla taitava!
löytää
Tutustu Tasty Junkfoodiin
Maukas roskaruoka
löytää

aihe:  ehdotus yhtäläisistä mahdollisuuksista
thebranleur
55 
07/03/2008 00:30:42

Hei Claudie92,

Pidän itseäni vakituisena, joten ymmärrän, että yrität löytää ratkaisuja, jotta me ansaitsemme vähemmän ja että te pienet pelaajat ansaitsette enemmän, ainoa huolenaihe on, että olemme sijoittaneet, että meillä on sama mahdollisuus voittaa kuin teillä jokaisen putoavan käteisen kanssa, joten sillä ei ole mitään tekemistä sijoituksemme kanssa, paitsi että voimme yrittää enemmän käteistä päivässä.

Tällä hetkellä olen palannut töihin, jotta voin pelata vähemmän, toivottavasti tämä ilahduttaa jotakuta... 😉

Mitä tulee ehdotuksiinne: Kiellä käteisen kerääminen ollakseni rehellinen sinulle, miksi et palauttaisi tasa-arvoa, paitsi että se tarkoittaisi, että MadWin olisi häviäjä, koska suuret pelaajat säilyttäisivät aina käteisensä.

Ehdotuksellesi 2 itse asiassa Lahjan ottavat ihmiset ovat rohkeampia, mutta he voivat myös voittaa isoja voittoja, kuten tällä hetkellä esimerkiksi 2000 € shekin tai Wiin.

Minä henkilökohtaisesti kannatan pelaajien tasa-arvoa, mutta minun täytyy myös ajatella, että mitä enemmän sijoitat, sitä enemmän tienaat, mikä on mielestäni normaalia. Muuten mitä järkeä on sijoittaa?

Vilpittömästi kaikille,

Olivier

livior70
18 
06/03/2008 21:07:47

hei claudie 92 kyllä olen kanssasi samaa mieltä, mutta hei uskon että voimme vielä odottaa hihihi suudelmia 🙋

pop50
492 
21/02/2008 09:55:45

Olen kuin sinä, näen liian usein meemejä erikoisoperaatioissa. Tässä on ehdotukseni muokkausta varten: ensimmäinen on, että napsautusten kertymistä ei enää sallita, jotta nämä pelaajat eivät voittaisi suuria palkintoja, kiitos satunnaisten voittajien, jotka ovat tyhjentäneet ruudukon pienistä palkinnoista. Toinen idea on luoda 2 mahtavaa bonusta, yksi niille, jotka ovat voittaneet shekkejä, ja toinen sekkien määrälle
muunnetaan ilmaislahjoiksi napsauttamalla. koska myös heidän rohkeutensa ansaitsee tulla arvostetuksi. tämä viesti ei ala "vakiopelaajille", vaan tarjoaa ideoita parempaan tasa-arvoon pelaajien välillä, joten jos tätä viestiä ei lisätä, tulen vihaiseksi! ;-!



DreamCentury-tuotemerkki
Ilmaisia ​​pelejä ilman ostovelvoitetta, ilmaisia ​​pelejä ja lahjoja

© Copyright 1999-2024 - DreamCentury Entertainment - Kaikki oikeudet pidätetään