Pelaaja cris829 julkaisi viestin 24/05 10:55 MadWin foorumilla: MadWin haasteet . Vastaa häntä MadWin ja vaihda muiden pelaajien kanssa

Scratch Ticket Nirvana
Jäljellä olevien lippujen määrä:1494 / 1500
ansaita 1 500,00 EUR
löytää
Tutustu Tasty Junkfoodiin
Maukas roskaruoka
löytää
Scratch Road Trip -lippu
Jäljellä olevien lippujen määrä:2000 / 2000
ansaita 2 000,00 EUR
löytää
Bon Filon raaputuslupa
Jäljellä olevien lippujen määrä:1620 / 3500
ansaita 200,00 EUR
löytää
Löydä Brikz Attack
Brikz-hyökkäys
Brikz, Goowizin vannotut viholliset, ovat palannut tähän pelihalliin, jossa sinun täytyy olla taitava!
löytää

aihe:  haasteet
cris829
103 
24/05/2018 10:55:29

Hei, voisitteko selittää minulle, miten pronssiapotit, rahat jne. Haasteisiin? Kiitos jo etukäteen. Erinomainen päivä kaikille.

Grosmangeur
56 
05/11/2019 17:59:08

Ensinnäkin haasteet koskevat vain osaa ilmaisista peleistä jokaisella kolmella pääsivustolla, jotka ovat MadWin , Wonderz , entinen QuoVerbis ja ZooValley , entinen CadoVillage 🎲.
Joka päivä päähaasteiden sivulta löydämme jokaisen näistä peleistä sekä jäljellä olevat paikat, mutta myös parhaat pisteet niiden haltijan lempinimellä ja mahdolliset voitot klikkausten avulla, tietyissä käynnissä olevissa haasteissa 📋. Tämän sivun yläreunassa näet kolme pronssi-, hopea- ja kultapottia vastaavat nauhat ja niiden summat 💰. Jokaisessa pelissä on valittavana kolmen erityyppisen haasteen välillä, kuten yksityishaasteet, joiden osallistumismaksu on tuhat Spielpunkte , sekä aloittajalta että hänen ystävänsä kutsumalta vieraasta. Lisäksi siinä tapauksessa, että olemme vähintään yhdellä kahdesta ensimmäisestä paikasta viidestä käytettävissä olevasta paikasta, voitamme kolme klikkausta toiselle sijalle ja kymmenen klikkausta ensimmäiselle sijalle pronssiseen jättipottiin 🎰. Kuten yksityiset haasteet, myös julkiset haasteet antavat pääsyn vain pronssiseen jättipottiin, samalla määrällä paikkoja ja tällä identtisellä tuhannen Spielpunkte panoksella 🎰. Toisaalta näihin ei tarvita jonkun hänen ystävänsä kutsua, sillä ne ovat kaikille avoimia 👪. Toinen merkittävä ero näiden kahden haastekategorian välillä on, että julkisessa haasteessa ei ole häviäjiä, vaikka sijoitus riippuu silti loogisesti ✌-pelin pisteistä. Näin jakauma on yksi klikkaus viidennelle, kaksi klikkausta neljännelle, kolme klikkausta kolmannelle, viisi klikkausta toiselle ja kymmenen klikkausta ensimmäiselle 🎓. Mitä tulee nimettömiin haasteisiin, vain kaksi ilmaispeliä tai kaksi tehostepeliä riittää napsautusten palauttamiseen pronssiseen jättipottiin, mikäli sijoittuu vähintään kerran palkintokorokkeelle kuuden vapaan paikan joukossa 🏁. Mutta kuten nimestä voi päätellä, nimettömään haasteeseen osallistuessa ei tiedä edeltäjien pistemäärää, tiedät vain ilmoittautuneiden määrän 👫. Siksi vasta pelin lopussa saamme selville hänen sijoituksensa muihin kilpailijoihin verrattuna, mikä voi olla alustava, jos haaste on käynnissä ⌚. Tietäen myös, että palkkio on aina vain yksi klikkaus olit sitten kolmas tai toinen ja kaksi klikkausta kohti ensimmäistä 💸.

colette53
31/05/2018 11:07:07

DSL En tiedä



DreamCentury-tuotemerkki
Ilmaisia ​​pelejä ilman ostovelvoitetta, ilmaisia ​​pelejä ja lahjoja

© Copyright 1999-2024 - DreamCentury Entertainment - Kaikki oikeudet pidätetään