Pelaaja webmaster julkaisi viestin 19/02 11:46 MadWin foorumilla: MadWin UUSI: Pelin mestarit! . Vastaa häntä MadWin ja vaihda muiden pelaajien kanssa - sivu 3

Tutustu Tasty Junkfoodiin
Maukas roskaruoka
löytää
Tutustu jalkapallon kaksintaisteluihin
Football Duel
löytää
Tutustu Battle
Battle Booty -peli
ansaita 500 pistettä
löytää
Löydä Fiesta Pinata
Fiesta Pinata
Magalie on palannut piilotettuun taitopeliin
löytää
Scratch Ticket Tutti Frutti
Jäljellä olevien lippujen määrä:7659 / 9600
ansaita 100,00 EUR
löytää

aihe:  UUSI: Pelin mestarit!
pop50
492 
27/02/2011 02:16:19

Pääsivulla lukee: "Suorita monia haasteita Game Masters "

1. Pyöritä pyörää
2. Napsauta lunastettavissa olevaa yhdistelmää
3. Jos mahdollista, napsauta kuutiota...

3 haastetta ei todellakaan ole paljon!
Luottokorttini ei kuumene!

Jätän paikkani kenelle haluaa...

marina01
98 
25/02/2011 15:14:17

Hei kaikki,

Vahvistan, että olisi paljon mukavampaa saada korvauspisteitä, kun joudumme tyhjentämään Cash Planet Pelipisteet .

sitten, mielestäni kaikki ovat tällä hetkellä hieman jännittyneitä..... Ymmärrän, että on ihmisiä, jotka haluaisivat voittaa enemmän ja toisia, jotka haluaisivat pelata enemmän.

Minä, henkilökohtaisesti, en tiedä yhtään sivustoa, jossa voisin voittaa isoja ja erittäin helposti ..... tai antaa minulle osoitteen nopeasti.
omalta osaltani se on mielestäni paikka rentoutumiseen ja hauskanpitoon, kun jokainen voi vapaasti kuluttaa enemmän tai vähemmän yrittääkseen jättipottia.

On selvää, että on ihmisiä, jotka pystyvät pelaamaan enemmän kuin muut, mutta näin on aina ollut ja niin se valitettavasti tulee aina olemaan.

ole zen ja pidä hauskaa......

hyvää viikonloppua kaikille

raphi62200
392 
25/02/2011 12:28:39

Re-🙋 Fred!

Vastataksesi kysymykseesi:

Vrt: useaan otteeseen olen lukenut: "Pelään (kuukauden peliä) vain ILMAISIA kierroksia nyt." Mitkä ilmaispyöräytykset kuukauden pelissä? Mistä ne löytää? Uskon, ettemme kaikki ole tasa-arvoisia...


Osallistuaksesi kuuluisaan kuukauden peliin tarvitset saamasi rahakkeet:
- Joko ostamalla hyvitykset : tarjotut pelit (esim. 6 hyvitykset sinulle tarjotaan 6 peliä kuukauden pelissä) ovat ilmaisia pelejä, joista jotkut pelaajat puhuvat ja jotka kaikilla on automaattisesti (ei etuoikeuksia sillä puolella!) .
- Joko lunastamalla hyvitykset tai Pelipisteet -pisteitä, joita meillä on

Käytän vain hyväkseni tarjottuja merkkejä ("ilmaisia, mutta ei niin paljon" osia), joten pahoittelen, että en osallistunut Les Maîtres du jeu -keskusteluun tai en vastannut erilaisiin kysymyksiin (minkä olisin mielelläni tehnyt normaalisti). Tämä peli ei kiinnosta minua, sillä pyörän pyörittäminen on häirinnyt minua hieman Barakasta lähtien; Vaihdoin hyvitykset kokeillakseni, mutta en sen enempää.

Hyvää päivää ja onnea sinulle! 🍸

Viestin julkaisupäivä 25/02/2011 12:41:37


jpm50
552 
25/02/2011 11:59:53

On varmaa, että näemme osassa samat nimet käteisellä, temppelin sisäänkäynnillä. MadWin saattoi rajoittaa vain yhteen käteiseen per pelaaja per peli, kuten hän teki edellisen kuukauden pelissä. En muista hänen nimeään.

webmaster
1629 
25/02/2011 09:20:57

Hei 🙋

Käytän tilaisuutta hyväkseni vahvistaakseni popille ja lululle, että olen myös lukenut viestisi! Minulla ei ole paljon vastausta, paitsi että luemme ne huolellisesti! Jokaisella on tietysti oma mielipiteensä!

Hyvät pelit!
Verkko'

webmaster
1629 
25/02/2011 09:15:47

Kiitos pelaajille, jotka jälleen kerran vastasivat, etteivät olleet paikalla! Vältätkö minua kuin ruttoa vai mitä???? (Nämä ovat 3 ipadia, eikö niin, no kun olet käyttänyt useita tuhansia euroja, voit kritisoida minua, KAIKKI) Tämä pyyntö oli kuitenkin HYVÄ KAIKILLE. Pysykää sellaisina kuin olette, kaikki jompaankumpaan ja kansanedustajan vinkkejä "pieneltä komitealta"??? Ymmärrän itseni... Eikö se ole Web'.


Fred,

Tällainen kommentti jättää minut sanattomaksi, mutta vastaan toki silti! 😂

Olet yksi harvoista jäsenistä, joita ei valvota foorumilla. Kuinka voit vihjailla, että sinut sensuroidaan, kun viestisi julkaistaan automaattisesti? Lähetit yksinkertaisesti joitain viestejä CadoVillage tililläsi, jota valvomme, ei meidän tahdollamme, vaan koska et yleensä käytä sitä, joten emme ajatelleet "lukea" sitä... Sinun ei olisi pitänyt ilmoittaa siitä, koska MadWin kautta julkaistut viestit julkaistaan edelleen...

Päälliköiden tarina, en oikein ymmärrä mistä siinä on kyse, mutta ei väliä, se on valhetta, kerrankin mahdotonta hyväksyä. Toistan yhden asian, jonka jo tiedät: sananvapautta (sinulla on se täällä) ei saa sekoittaa herjaukseen tai kunnianloukkaukseen. Kaikki tämän rikkoneet rangaistaan välittömästi.

Muilta osin: kyllä tietysti luemme ehdotuksesi ja kiitämme teitä vilpittömästi mielipiteenne antamisesta, se auttaa meitä pysyvästi. Joten älä huoli, luimme ideasi ja jos en vastannut siihen, se johtuu luultavasti siitä, että olen erittäin kiireinen ja unohdan vastata joskus, mikä minun on ehkä tehtävä, älä vain vahvistaakseni sitä Luin sinut oikein. Olen melko valmis pyytämään anteeksi, mutta sinun on silti puhuttava minulle hyökkäämättä kimppuuni!

Lopuksi ilmaiset kierrokset ovat niitä, jotka tarjotaan hyvitykset yksinkertaisesti. Kiellän selkeästi ajatuksen siitä, että etuoikeutettuja ihmisiä olisi olemassa! Ja taas, kuinka sinun kaltainen pelaaja voi uskoa sellaisiin asioihin...

Noniin Fred, toivottavasti tämä ärsytys oli väliaikaista, puhutaan hiljaa, mutta jälleen kerran varokaa tällaista viestiä STP, muistutan vielä kerran, että olet vain muutamia pelaajia, joita ei saa moderoida, olet todella etuoikeutettu.. .

Hyvät pelit!
Verkko'

lulu200995
66 
25/02/2011 08:07:18

Hei,
Täysin samaa mieltä kanssasi Fred!!
En ole vielä pelannut masteria enkä tiedä käyttäisinkö luottokorttiani, jotta se olisi edelleen ja aina samat nimet kuin voittajien listalla
väsynyt maksamaan suurista pelaajista
ja uskon, että en ole pieni pelaaja!! (no jos voitto voittaisi)

pop50
492 
25/02/2011 01:18:10

Haluan yhtyä Frediin siinä Pelin kohta jossa yhtäläisiä mahdollisuuksia ei kunnioiteta. Sinun on pelattava monta pyörän kierrosta kerralla, jotta voit toivoa pääseväsi voittoruutuihin. Käteiskuutiolla pelasin 350 euroa pelimerkkejä tiskin lyhyen uudelleen ilmestymisen aikana voittaakseni MITÄÄN. Asiakaspalvelu antoi minulle 100 tokenia eli 33 pyöräytystä! Mikä laatta! Joten jos meillä on täysi pankkitili, voitamme paljon... Jos olemme vaatimattomia, meillä ei ole juuri mitään mahdollisuuksia... Ja pelin Game Masters meidän piti voittaa + helposti, ei edes Pelipisteet . -Stocked elementiers ei kelvollinen.... Aika jolloin onni ei riipunut sijoituksesta tai todennäköisyystekijää ei voitu vastustaa isoilla pelaajilla...Mastereilla pelasin 80 euroa pelimerkkejä 5 minuutissa, annoin sinun kuvittele, jos yhdistämme kaikki pelaajat, jotka kääntävät pyöräänsä tuulessa.
Jos poistaisit pyörän, kaikilla olisi napsautuksia ruudukossa, jolloin olisi mahdollisuus löytää oikeat tuotteet ja oikeat palkinnot, suuret pelaajat saattavat olla useita klikkauksia edellä vaatimattomia, mutta vaatimattomat löytävät oikean elementin ennen iso pelaaja, vain onni pelaa, vain yritysten määrä muuttuu. Luottokorttini kuumenee edelleen, mutta paljon vähemmän, ja jos se jatkuu, jätän paikkani suurille pelaajille.

Fred, tuen sinua niin paljon kuin pystyn etäältä! Ja toivoen, että saamme asiat tapahtumaan tällä neljän kuukauden operaatiolla ja seuraavilla!

webmaster
1629 
24/02/2011 22:09:19

Hei kaikki ! 🙋🙋
Hei Fred76150! Kyllä, luin pyyntösi ja lähetin sen, mutta tämä ehdotus ei ole mahdollinen 🙁 (

Anteeksi...

Hyvää peliä kaikille!

Verkko'
🌹🌹

calop06
611 
22/02/2011 22:51:09

Hei pupuni, raphi, fred 🙋

Ajattelin tulla takaisin varovasti, se on jäänyt kaipaamaan 😎

Tarvitset hieman kärsivällisyyttä lukeaksesi minut uudelleen tänne, koska tällä hetkellä tarkkailen KOLMEN kuukauden peliä, koska se näyttää minusta erittäin monimutkaiselta! Sitä paitsi en omista Mubarrakin omaisuutta rikastaakseni Madia 😀😀

Hyvää iltaa ja 🍸🍸 kohtuudella 🌹🌹



DreamCentury-tuotemerkki
Ilmaisia ​​pelejä ilman ostovelvoitetta, ilmaisia ​​pelejä ja lahjoja

© Copyright 1999-2024 - DreamCentury Entertainment - Kaikki oikeudet pidätetään