Pelaaja webmaster julkaisi viestin 02/11 16:56 MadWin foorumilla: MadWin Uusi CASH CUBE: Vähintään yksi voittaja joka tunti! . Vastaa häntä MadWin ja vaihda muiden pelaajien kanssa - sivu 3

Scratch Ticket Juke Box
Jäljellä olevien lippujen määrä:3533 / 12000
ansaita 100,00 EUR
löytää
Tutustu jalkapallon kaksintaisteluihin
Football Duel
löytää
Tutki Pharaoh
Pharaoh Booty-peli
ansaita älypuhelin Cubot X70 -puhelin
löytää
Tutustu Eldorado
Eldorado Booty Game
ansaita 10 tuuman Sebbe Android 13 -tabletti
löytää
Liput Gratter Monaco
Jäljellä olevien lippujen määrä:3400 / 3400
ansaita 200,00 EUR
löytää

aihe:  Uusi CASH CUBE: Vähintään yksi voittaja joka tunti!
cricri04
329 
06/11/2010 13:50:46

Hei kaikki! 🙋

Olin myös yllättynyt tästä uudesta nopeasta muutoksesta, mutta aiempien viestien vuoksi en usko, että olisin ainoa, joka ei pitänyt tiskistä ...

Niin kauan kuin olen siellä, ehdotan uutta muutosta: progressiivinen tarkistus. Jos etsimme barakaa, se oli voittanut vain kerran, erittäin onnellinen pelaaja, ja peli päättyi progressiivisella shekillä 4000 eurolla (varmasti menetetty).
Tämän tarkistuksen sijasta haluaisin mieluummin, että peli olisi suhteellisen antelias ja jakaa 500 euron ylimääräistä käteistä joka viikko sen sijaan, että se asetettaisiin mahdolliseen progressiiviseen tarkastukseen.
Tämä tekisi mahdollisen kierroksen enimmäismäärän, joka voi kestää osan esimerkiksi.

calop06
611 
06/11/2010 12:56:06

Hei 🙋

Sama minullekin Claudie 😲 Eilen vain toistui Bugs . Ei käteistä, ei edes sokkeloa, Pelipisteet (murusia).

Lisäksi Pelipisteet vaihto hyvitykset EI TOIMI 😈😈

Eilen ostetut krediitit eivät päivity Dream-kortille....... hyvitykset

Siitä tulee todellinen sotku 😈😈

Kuukauden pelisi on täydellinen fiasko (VÄHINTÄÄN KOLMEN KUUKAUDEN PELI) 😈😈

Mukavaa päivää 🎤


Viestin julkaisupäivä 06/11/2010 12:57:09


pop50
492 
06/11/2010 12:20:59

Pelasin paljon temppuja vastaajan enkä voittanut mitään paitsi peräkkäin 20 Pelipisteet !
Minua ärsyttää, että kaikki nämä muutokset tulivat näin myöhään!
Lähes 1500 rahaketta, jotka eivät tuoneet minulle mitään! (Ei käteistä)
Milloin tulee lopullinen versio, jotta meidät korjataan sen sijaan, että nielemme sirujamme versioon, joka muutetaan 24 tuntia myöhemmin??????

RAVIGOTTE
26 
05/11/2010 23:08:59

Hyvää iltaa,

Suurella pahoillani, tässä on edellisen version paluu 🙁

"Cash Cube: Uutta! Palautteesi perusteella olemme päättäneet poistaa laskurin ja palata Cash Cuben edelliseen versioon!
Asenna Adobe Flash Playerin uusin versio nähdäksesi MadWin sivuston oikein."


Olisiko suursijoittajilla taas oikeus vaikuttaa helpommin sijoituksensa suhteen?

Joka tapauksessa yhtäkkiä haluni pelata uudestaan on juuri katkennut Netistä...

Katsotaan, viekö pelin pelaamisen halu minut perusteellisesti, vaikka epäilen sitä suuresti.


RAVIGOTTE
26 
05/11/2010 00:00:12

Hyvää iltaa Cricri04

Kiitos, että vastasit minulle,

Ja kyllä, luulen, että ajan myötä tiedän kuinka lukea toiveesi, pettymyksesi. Uskon, että itse asiassa et ole väärässä, että 50 / 100 € palautus Cashille olisi hyvä idea bonuksilla joka tunti, jos esimerkiksi ei olisi maksimissaan 10 voittajaa päivässä.

Mutta uskon rehellisesti, että MadWin ottaa erittäin, erittäin suuren käänteen, todellakaan nykyiset tapahtuman muutokset eivät välttämättä sovi kaikille, vaikka minun on myönnettävä, että Wheel with Chrno on aina enemmän, koska tuurilla ja pienellä havainnolla onnistumme Peliluotto käteistä helposti, tänään palaan sivustolle aivan uudella tavoitteella kuin 2 vuotta sitten tai ajattelin välttämättä täyttää tilini Maksimihyvityksellä kaikesta voitosta, tänään yritän pelata ja voittaa kattamalla kustannuksia. Kaikki tämä palatakseni siihen, että uskon, että Big Boss kuulee viestimme ja tekee kaikkensa saattaakseen ne käyttöön, vaikka vielä on 5/6 kuukautta, tämä minulle olisi ollut sanoja, joita en olisi voinut lausua.

Madgames erittäin mukava Facebook-sovellus, jossa kommunikointi on maksimaalista, Useat henkilökunnan jäsenet vastaavat Pelaajille aamulla, päivällä ja illalla ja jopa sunnuntaisin ja pyhäpäivinä. Ehkä et sano paljon, mutta niin paljon investointeja 100 % ilmaiseen sovellukseen, joten en voi edes kuvitella, kuinka paljon Dreamcentery-sivustoa on tehty.

Luulen, että nyt Cash Cube -tapahtuma kehittyy taas jäljellä olevien 2 kk:n aikana, mutta meidän on joka tapauksessa otettava se positiivisesti, koska ainakin tulee uusia, mitä pitäisi ja ei.


cricri04
329 
04/11/2010 17:24:18

Hei RAVIGOTTE,

Olen iloinen, että ilmaiset itseäsi foorumilla.

Ymmärsit minut täysin... lempiaikani oli erikoisoperaatioiden alkamisaika, jolloin joka 3. tunti maksimissaan voitiin voittaa 50 tai 100 euroa ja animaatioiden lisäksi tuplattiin nämä rahat mahdollistaen 100 tai 200 euron voiton joka kerta. 3 tuntia tiettyinä päivinä...

Se mitä arvostelen nykyistä versiota, on ensinnäkin se, että se ei jätä tarpeeksi suurta osaa tuurille.. itse asiassa nopan heitto on ladattu, teemme usein samaa rataa ja usein putoamme samoihin ruutuihin. On sääli, koska pelin konsepti on tarpeeksi rikas jättääkseen osan kokonaan sattuman varaan sisällyttämällä ansoja ja bonuksia sokkeloon (ansat olivat läsnä, vain bonukset puuttuivat, jotka olisivat voineet helpottaa pääsyä tilaan 63 eri tavoin tai pääsy lahjoihin).

Sitten laskupyörän osalta en arvostele sen mukaan, onko se sivustolle suotuisa vai ei. Todellakin, pyöräytyksiä olisi voinut olla vain 50 tunnissa yhdestä käteisrahasta...mutta niitä olisi voinut olla myös tuhansia toisessa tunnissa yhdellä pienellä rahalla.
Pidin jäljellä olevien pyörien periaatteessa siitä, että pystyi kertomaan itsellesi, että jos haluat heittää noppaa labyrinttiin, niin pahimmillaan XXX pyörä pyörii tai pystyisi... Nyt jos emme pelaa oikealla vaikka pelaisimme tuhansia pelejä, emme saa rahaa. Ja kuvitellaanpa, että saatuani käteistä saan vain muutaman Pelipisteet labyrintissa (turhautuminen) .. no, minun täytyy odottaa kymmeniä minuutteja ennen kuin voin toivoa voittavani nopan takaisin (kaksinkertainen turhautuminen) ... tässä, miksi minulle laskuri on umpikuja (vihdoin käteiskuutiossa)

calop06
611 
04/11/2010 14:21:59

Hei RAVIGOTTE 🙋

Täysin samaa mieltä lainaamasi kanssa:

labyrinttipelimatto ovat ennalta määritettyjä heittoja. Täytyy tietysti olla sarjoja, joissa pelaajat pääsevät neliöön 63 helpommin kuin muut. Mutta sinun ei todellakaan pitäisi toivoa pääseväsi neliöön 63 kuudessa liikkeessä.

On myös valitettavaa, että uudet pelaajat eivät tule hakemaan foorumille kertomaan kokemuksistaan.

Jos FOORUMI-välilehteä korostettaisiin enemmän, jotkut saattavat houkutella viestiä tai jopa löytää foorumi.

Mukavaa päivää ja onnea 🎤

RAVIGOTTE
26 
04/11/2010 00:41:10

Onnistuit 1loup2 Uusien pelaajien mielipide on mielenkiintoinen, mutta ymmärrän, että se voi puuttua asiaan, koska hän ei tiedä mitään voidakseen tehdä vertailua.

Olen kokenut yli 8/9 erilaista tapahtumakonseptia, joiden ansiosta erotuin voitosta ja tappiosta. Lopulta muistan vain yhden, mutta se ei kuitenkaan ole se, joka pelastaa minua eniten.

Se on palauttaa käteistä 20 € / 40 € tai nähdä 50 € / 100 € mahdollisuudella tehdä Klikkaus 100 lahjan ruudukkoon, joiden arvo vaihtelee 5 € - 600 €. Konsepti oli yksinkertainen, mutta mielestäni paras, koska tällä hetkellä toivoakseen 150 €:n voittoa tarvitaan vähintään 4/5 käteistä päästäkseen Box 63:een, mikä nopanheiton tutkimisen jälkeen ei ole vaarallista, koska jo tällä hetkellä pelit Hazard ovat kiellettyjä Ranskassa ilman lupaa, joten sokkelon leikkimatto on ennalta määritettyjä heittoja. Täytyy tietysti olla sarjoja, joissa pelaajat pääsevät neliöön 63 helpommin kuin muut. Mutta sinun ei todellakaan pitäisi toivoa pääseväsi neliöön 63 kuudessa liikkeessä.

Huomio, en missään tapauksessa lykkää labyrinttijärjestelmää verrattuna sarjaan, joka on Ranskan lain velvoite

calop06
611 
03/11/2010 23:43:15

Myös uusien pelaajien mielipide on hyvä ottaa vastaan 😎

En puhu omasta puolestani, koska olen yksi entisistä pelaajista, joka on ollut noin kahden vuoden poissa vanhalla lempinimellä 1loup2.

Hyvää iltaa 🎤

RAVIGOTTE
26 
03/11/2010 23:08:11

Hei Cricri,

Mitä enemmän aikaa kuluu, sitä kriittisemmäksi pidän sinua... No, kritiikkisi on useimmiten hyvin, hyvin mielenkiintoista, mutta 2/3 vuotta sitten olit kriittinen, mutta laitoit asiat perspektiiviin paljon enemmän...

Mitä sinä oikein haluaisit tästä tapahtumasta?
Koska luulen, että palaamalla tähän järjestelmään MadWin tekee paljon vähemmän voittoa? koska ennen järjestelmä oli selvä joka x osallistuminen Voittaja kun se on tunnin välein, joten 1 tunnissa voi olla vain noin 50 osallistujaa (erityisesti ruuhka-aikoina 00-9h)

Sinä, joka olet entinen pelaaja, ja tiedän mistä puhun, olet aina ollut hyvä pelaaja tällä tuntipyöräjärjestelmällä, joten sinun pitäisi pystyä saamaan käteistä helpommin. Varmasti Cash 50 ja Cash 100 vanhat ajat, mutta suuren käännekohdan MadWin saattaa olla, että he tulevat takaisin, koska he ovat paljon tarkkaavaisempia pelaajia kohtaan.

Mutta hei, sinun kaltaisia pelaajia tarvitaan sivuston kehittämiseen, koska sivusto sai suuren käänteen Herculesin katoamisen jälkeen. Sattuma tai sattuma, joka tapauksessa, se on kaikkien onneksi.

Vanhin, joka tulee takaisin suurella ilolla vietettyään kokonaisia öitä taistellessaan Cashista :)




DreamCentury-tuotemerkki
Ilmaisia ​​pelejä ilman ostovelvoitetta, ilmaisia ​​pelejä ja lahjoja

© Copyright 1999-2024 - DreamCentury Entertainment - Kaikki oikeudet pidätetään